MAKE CAKE OY

MakeCake Oy on vuonna 1998 perustettu leipomoalan maahantuontiyritys. Aloitimme silloin Topping Royale kasvisrasvasekoitteen myynnin leipomoille sekä uutuustuotteena Suomessa, kakkuscannereiden maahantuonnin leipomoille.

Vuonna 2007 solmimme yhteistyösopimuksen Delice Europen kanssa, joka on Ranskassa toimiva leipomoalan tukkuliike. Laajojen yhteistyösopimusten ja osittain omistamiensa leipomoidensa kautta, pystymme nykyään kilpailukykyisesti tuomaan Suomeen melkeinpä kaikkia leipomoalalla tarvittavia raakapakasteita ja muita pakastettuja leipomotuotteita.

Osa tuotteista löytyy Cook and Co. esitteestä. » Lataa esite (pdf 5Mt)

Olemme myös osakkaana espanjalaisessa Gascon Vermuyten yhtiössä, mikä on yksi Euroopan nykyaikaisimmista meijerialan tehtaista. Päätuotteinaan erilaiset vispautuvat ja ruuanlaittoon soveltuvat kermat kuten pakkastuotteena toimitettava Topping Royale. Iskukuumennetut Duo Gold sekä laktoositon Topping Express.

Pyrimme toimittamaan asiakkaillemme erilaisia kermoja, leipomotuotteita tai mahdollisia muita leipomoalan maahantuotteita, joko varastoltamme Vantaalta taikka sitten Euroopan varastostamme Brysselistä tai suoraan eri yhteistyöleipomoiltamme Euroopasta.

Jollet löydä haluamaasi tuotetta esitteistämme niin otathan yhteyttä niin etsitään juuri Teille sopiva tuote!

MakeCake Oy

Murrontie 3, 30420 Forssa Finland
+358 400 456062 | markku.viljaranta@makecake.fi